Medewerker bediening de Smidse

Ben jij op zoek naar de voordelen van een grote organisatie, maar kun je de persoonlijke sfeer van je huidige baan niet missen of zoek je die juist? We hebben 3 mooie bedrijven met ieder hun eigen karakter; het meer formele Hotel, de bergschoen-vriendelijke Herberg of het knusse pannenkoeken restaurantje. Kies wat bij je karakter past of waar je een uitdaging in ziet en je bent van harte WELKOM!


Functieomschrijving

Ben jij iemand die gemaakt is voor de horeca, weet van aanpakken en het liefst altijd wat te doen heeft? Of je nou al ervaring hebt of niet, bij ons is iedereen van harte welkom.
Deze functie houdt in dat jij het visitekaartje bent voor onze horecagelegenheden. Jij zorgt ervoor dat onze gasten zich welkom voelen en een optimale beleving krijgen. Je taken bestaan voornamelijk uit het ontvangen van gasten, het opnemen van bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten. Natuurlijk zorg jij er bovenal voor dat onze gasten niets te kort komen en er bij ons een gezellige sfeer heerst.
• Je hebt affiniteit met lekker eten;
• Je hebt een goede mondelinge beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
• Je bent onafhankelijk van het openbaar vervoer i.v.m. late werktijden;
• Je bent flexibel en gemotiveerd.

Vragen

Wij zoeken jou! Voor jou is het prettig om in een dynamische functie te werken, waar geen dag hetzelfde is en je elke dag met een glimlach voor de gasten klaar staat.

Bieden

Je werkt in een wisselend rooster in een gezellig team binnen een bedrijf dat altijd in beweging is en waar geen dag hetzelfde is.
Wij bieden een fijne werksfeer, een goed salaris, normale arbeidstijden en indien van toepassing ontvang je ook reiskosten vergoeding.

Werktijden

Je gaat aan de slag volgens een vooraf vastgesteld rooster, het bedrijf is dagelijks geopend van 08.30 tot 23.00 uur.

Duur van de opdracht

In eerste instantie 7 maanden, bij gebleken geschiktheid hoort verlenging tot de mogelijkheden.

Werklocatie

Epen.

Deze vacature is in beheer bij Robin Stienen.