Versmedewerker slagerij/broodafdeling

PLUS Starren maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Beente in Heugem. Je vindt bij Plus onder andere een uitgebreid vers assortiment, lokale producten, ambachtelijk gebakken brood, een lunchroom en een eigen slijterij. Daarnaast heeft Plus Heugem een E-commerce afdeling waar de afhandeling van online bestellingen van boodschappen gebeurt.


Functieomschrijving

Binnen de functie als verkoopmedewerker slagerij ben je het aanspreekpunt voor onze klanten op de ambachtelijke slagerij-afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en het voorraadbeheer van de producten, waarbij je zorgt voor de juiste verzorging, presentatie en zo nodig bereiding. Ditzelfde geldt voor de broodafdeling. Je hebt de hele dag te maken met verse producten die aandacht verdienen. Hierbij ben je vriendelijk en servicegericht naar onze klanten en heb je als doel omzet te vergroten.

Vragen

Je vindt het leuk om met verse producten te werken en werkt graag voor én met mensen. Je bent geen koukleum, hebt een flexibele instelling als het om werktijden en inzet gaat, daarnaast ben je secuur. Kandidaten met een afgeronde VMBO-opleiding en ervaring met verkoopwerkzaamheden hebben de voorkeur.
Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Bieden

Werken bij PLUS is werken met plezier, met leuk en afwisselend werk en mogelijkheden om door te groeien. Er zijn binnen PLUS diverse manieren om jezelf te ontwikkelen. De drive komt van jou, de begeleiding van Plus. Ondernemerschap staat voorop. Denk mee. Onderneem mee.

Werktijden

Je gaat voor 32 uur per week aan de slag volgens een vastgesteld rooster. De werktijden liggen tussen 8.00-20.30u.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Heugem, Maastricht.


Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.