Verdeler/ inpakker bij Bakkerij Paulissen

Bakkerij Paulissen is een echte Maastrichtse bakker, met op dit moment 8 verkooppunten in én om Maastricht. Binnen de organisatie zijn ca. 100 medewerkers werkzaam. Vanuit de broodbakkerij aan de Slagmolen in Maastricht vertrekt dagen in de week in alle vroegte het ovenverse brood richting onze klanten. Plezier in het werk, vertrouwen in elkaar en kennis van producten staat hoog in het vaandel bij bakkerij Paulissen.


Functieomschrijving

Als inpakker/verdeler ben je een belangrijke schakel voor de logistieke afdeling en hou je je bezig met het inpakken en klaarzetten van brood en banket producten in onze centrale bakkerij. In incidentele gevallen zal ook chauffeurswerk tot de functie behoren. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het inpakken van brood en banket producten, het snijden van brood en banketproducten en het verdelen van brood en banket producten in transportkratten per filiaal/klant volgens verdeellijsten.
Bij tekorten en overschotten dien je alles goed na te tellen en zo nodig te corrigeren of te melden van de onjuiste aantallen. Ook hou je je bezig met het intern transporteren van grondstoffen, verpakkingsmaterialen, hulpgoederen en gereed product. Je assisteert bij het laden en lossen van bestelauto’s en je verricht van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden.

Vragen

Jij bent gedreven en leergierig. Je hebt goede communicatieve eigenschappen. Daarbij vind je werken in de avonduren, 's nachts of in de vroege ochtend geen probleem.

Bieden

Een afwisselende baan in een enthousiast team voor langere tijd. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn geheel conform CAO Bakkersbedrijf. Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden.

Werktijden

Maandag t/m donderdag tussen ca. 01.30 uur en 08.30/09.30 uur. In de nacht van vrijdag op zaterdag wordt er tot 04.00 uur gewerkt. Ook zaterdag- en zondagnacht zal er gewerkt moeten worden.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.