Medewerker Meldkamer

Voor onze opdrachtgever, Gemeente Maastricht, zijn wij op zoek naar een Medewerker Meldkamer.


Functieomschrijving

Als medewerker meldkamer ben jij vanuit de meldkamer van groot belang voor de veiligheid van anderen. Jij zorgt er namelijk voor dat alle binnenkomende alarmmeldingen, openings-/ sluitingsverzoeken en telefoongesprekken correct worden ontvangen, geanalyseerd en verwerkt. Het is jouw verantwoordelijkheid dat deze meldingen goed afgehandeld worden en er adequaat op gereageerd wordt.

Vragen

Flexibel en servicegericht als jij bent, bezwijk je niet onder druk of een piek van meldingen. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent secuur in het verwerken vanmeldingen en beschikt bovendien over duidelijke communicatieve vaardigheden, om de meldingen op een juiste manier door te geven aan personen ter plaatse. Professioneel als jij bent, sta jij je mannetje.

Wij zoeken een kandidaat met goed ontwikkelde administratieve vaardigheden, het is een pre als je ervaring hebt met werken op een meldkamer. Je hebt wel al eerder gewerkt met geautomatiseerde systemen. Je kunt procesgericht denken en doortastend handelen en bent analytisch sterk. Je beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift en je kennis van de Engelse taal is minimaal op basisniveau. Je hebt onregelmatige werktijden en in het weekend of nachten werken is voor jou geen enkel probleem. Daarbij spreekt het voor zich dat je ook tijdens feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar bent.

Bieden

Een afwisselende, uitdagende job in een fijn team. Tijdens je dienst werk je altijd met z'n tweeën. Hierdoor is het van belang dat je zelfverzekerd bent en goed op de hoogte bent van de instructies. Daarnaast werk je als beveiliger nauw samen met de overige facilitaire dienstverleners op locatie.

Werktijden

Je dienstverband is voor minimaal 12 tot maximaal 36 uren per week in flexibele diensten. Hou er rekening mee dat je onder andere ook nachtdiensten en weekenddiensten zult draaien.

Duur van de opdracht

Het dienstverband is in eerste instantie tijdelijk tot en met 31 december 2019, maar bij goed functioneren kan het per 1 januari 2020 verlengd worden.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Mariëlle Zalm.