Magazijnmedewerker Tongeren

Voor een internationaal logistiek bedrijf te Tongeren in volle expansie, zoeken wij dringend magazijniers.Onze klant breidt uit en verdubbelt in capaciteit vandaar de nood aan nieuwe medewerkers.


Functieomschrijving

Als magazijnmedewerker voer je werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Je hebt een zeer gevarieerd takenpakket; elke magazijnier voert de taken van de afdeling van A tot Z uit. Na verloop van tijd bestaat de mogelijkheid om ingezet te worden over de verschillende afdelingen heen.
Taken kunnen zijn:
-inboeken van leveringen
-klaarmaken van bestellingen
-verpakken van gepickte goederen
-stapelen van dozen op paletten
- inladen van vrachtwagens.

Vragen

Onze ideale magazijnier beschikt over onderstaand profiel:

Correct, nauwkeurig en juist werken is prettig voor je: procedures volgen gaat je goed af. Je kunt prima met een PC overweg. Het is geen must, maar als je blind kunt typen is dat een voordeel. Handenarbeid schrikt jou niet af! Natuurlijk is fouten maken menselijk, maar secuur en geconcentreerd werken is voor jou erg belangrijk.Verder heb je er geen moeite mee om je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Ben je in het bezit van een heftruck of reachtruckattest? Dat is een pre!

Bieden

Je gaat aan de slag in een groeiend bedrijf met werkzekerheid dat goed bereikbaar is via de E313 autoweg. Je werkt in een bedrijf dat een hart heeft voor medewerker en mens in een nieuwe moderne werkomgeving (verbouwing in 2018). Er zijn volop doorgroeimogelijkheden en je krijgt een interessant verloningspakket (uurloonboven barema, ploegenpremie 7,5%, maaltijdcheques, ...) Extra: Medewerkers worden beloond voor goede resultaten: kwartaal bonus op basis van bereikte groepsresultaten.

Werktijden

Er zijn veel mogelijkheden, je kunt zowel parttime-, als fulltime aan de slag.

Duur van de opdracht

Langere duur, bij goed functioneren is er een grote kans op een vast dienstverband.

Werklocatie

Tongeren, Belgiƫ.

Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers.