Nieuwe medewerkers gezocht voor The Salad Bar!

The Salad Bar is de eerste salade- en sapbar in Maastricht en is geopend in 2014. Het draait bij the Salad Bar om vers, gezond eten. Verfrissende sappen, unieke maaltijdsalades, wraps en sandwiches zijn een kleine selectie uit het brede assortiment.
Klanten kunnen de producten in de zaak bestellen om ter plekke te eten maar ook om mee te nemen naar huis. Tevens kunnen klanten online hun bestelling doen. Die wordt dan thuisbezorgd.


Functieomschrijving

The Salad Bar is op zoek naar allround medewerkers die zowel de gerechten ter plekke vers kunnen bereiden en ook de klanten gastvrij kunnen bedienen. Het werk bestaat dan ook uit snijwerk, het bereiden van de producten, het aanvullen van de ingrediƫnten in de counter en zo meer. Ook de afwas en het schoonmaken van de zaak behoren tot de werkzaamheden. Tevens zoekt The Salad Bar bezorgers die de bestellingen bij de klanten thuis kunnen bezorgen. Als je alleen afwaswerkzaamheden wilt verrichten gecombineerd met voorbereidende werkzaamheden in de keuken, dan kan dat ook!

Vragen

Jij hebt affiniteit met de snelheid van het werken in de horeca (je moet echt kunnen knallen) en je vindt het leuk om met verse producten te werken. Je bent klantvriendelijk, collegiaal en je houdt er van om de handen uit de mouwen te steken. Je bent representatief en je beheerst de Nederlandse en/of de Engelse taal. Daarbij kun jij goed zelfstandig werken. Voor de functie van bezorger heb je minimaal een scooterrijbewijs nodig. Als bezorger wordt je op de rustige momenten ook ingezet in de keuken of om opruimwerkzaamheden te doen.

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren.

Bieden

Een leuke, afwisselende baan voor langere tijd in een gezellig team. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Werktijden

De zaak is open op maandag t/m zondag van 09.30 tot 17.00 uur. Je begint altijd wat eerder om alles klaar te zetten en wat voorwerk te doen. Je wordt binnen deze openingstijden ingeroosterd op basis van jouw beschikbaarheid.

Duur van de opdracht

Lange duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.