Medewerker afwaskeuken Vaalsbroek

Ontdek de Limburgse gastvrijheid in al haar facetten op het historische landgoed van Vaalsbroek. Kasteel Vaalsbroek is één van de 17 Bilderberg Hotels en is gelegen in het prachtige Limburgse Heuvellandschap bij Vaals.


Functieomschrijving

Je werkt in een gerenommeerd hotel waar je samen met collega’s verantwoordelijk bent voor het runnen van de keuken. Door de status van het hotel dient dit met de grootste zorg te gebeuren.
Als afwasmedewerker ben je verantwoordelijk voor het afwassen van alle servies, bestek, keukengereedschappen en overig vaatwerk. Daarnaast is het je taak om het keukenafval te verzamelen en af te voeren en houdt je de werkomgeving schoon.

Vragen

Jij bent niet bang om hard te werken. Je hebt ervaring/affiniteit met de horeca/hotelbranche en een flexibele instelling. Je zet je in en bent in staat om goed samen te werken. Ook ben je een echte doorzetter.

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een Participatiewet-uitkering.

Bieden

Een baan voor lange tijd bij een prachtig hotel met grote bekendheid in de Euregio en een marktconform salaris.

Werktijden

Je werkt in een rooster en de werkdagen en tijden kunnen wisselen. Het betreft een vacature tussen de 4 en 38uur. De werktijden van 17.00 of 18.00 uur tot 00.00/02.00 uur. Het rooster is 2 weken van te voren bekend.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Vaals.


Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.