Sportief verkoper/ Teamplayer

Bij Decathlon is het game on! De grootste sportwinkel van Nederland. 65 sporten onder een dak. Altijd wat je zoekt, en zij zoeken jou!


Functieomschrijving

Je gebruikt dagelijks jouw sportervaring om je klanten te adviseren en inspireren bij hun aankopen. Je helpt bij het logistieke proces en verzekert een correcte stock en beschikbaarheid voor onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor een onberispelijke presentatie van onze producten. Je durft beslissingen nemen en je onderneemt spontaan acties om de beste dienstverlening aan onze klanten te kunnen bieden. Samen met het team bepaal je concrete doelstellingen, en streef je deze na.

Vragen

Je bent klantgericht en houdt ervan om je energie en ervaring te delen met klanten en collega’s. Je hebt oog voor detail en streeft steeds naar de best mogelijke service. De glimlach van een klant geeft jou energie. Je bent een teamplayer en luistert naar je collega's met wie je vlot en constructief communiceert. Samen met je team bepaal je jullie gezamenlijke doelstellingen en streef je deze na. Je beschikt over een hands-on mentaliteit. Je positieve ingesteldheid zorgt ervoor dat je altijd op zoek gaat naar kansen en oplossingen, dit zowel voor de klant als voor jouw collega's. Flexibele werkuren vormen geen probleem voor jou. Je werkt in een variabel uurrooster en je bent bereid om op zaterdag beschikbaar te zijn voor je klanten en je team. Dit betekent dat je in ruit daarvoor een vaste weekdag vrij bent. Je hebt zin om je verder te ontwikkelen binnen ons Decathlon-netwerk.

Bieden

Een dynamische job binnen een sportief en gepassioneerd team met één gemeenschappelijk doel: sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Samen sporten (met collega’s en met klanten) zit in ons DNA. Verder zijn er volop kansen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Werktijden

Je werkt volgens een vooraf vastgesteld rooster, volgens een fulltime werkweek.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maasmechelen, België.