Sportleader Water-, Paarden en Rollersport

Bij Decathlon is het game on! De grootste sportwinkel van Nederland. 65 sporten onder een dak. Altijd wat je zoekt, en zij zoeken jou!


Functieomschrijving

Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor jouw sport, jouw merk, jouw mini-onderneming. Je luistert naar je klanten en maakt sport toegankelijk door het aanbod af te stemmen op de behoeften van de sporters in jouw regio. Je stelt een ambitieus meerjarenplan op. Je durft te beslissen, op korte, maar ook op lange termijn. Je enthousiasme werkt aanstekelijk, je motiveert en inspireert je team om je klanten de best mogelijke service te bieden. Verder sta je in voor een aantrekkelijke afdeling, een goed stockbeheer, een correcte planning en een sterke rekrutering.

Vragen

Je bent een actieve sporter. Omdat je zelf actief bent, breng je je enthousiasme oprecht over op onze klanten. De glimlach van een klant geeft je energie. Je bent een ondernemer met een hands-on mentaliteit. Je bent een efficiënte organisator, gericht op actie en uitdaging. Je positieve ingesteldheid zorgt ervoor dat je altijd op zoek gaat naar kansen en oplossingen, dit zowel voor de klant als voor jouw collega’s. Flexibele werkuren vormen geen probleem voor jou. Je bepaalt je eigen planning en je bent bereid om op zaterdag beschikbaar te zijn voor je klanten en je team. Dit betekent natuurlijk dat je in ruil daarvoor een dag in de week vrij bent. Verder ben je ambitieus. Je hebt zin om je verder te ontwikkelen binnen ons Decathlon-netwerk en je bent bereid om opleidingen en meetings bij te wonen op verschillende locaties in België en Frankrijk.

Bieden

Een dynamische job binnen een sportief en gepassioneerd team met één gemeenschappelijk doel: sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Samen sporten (met collega’s en met klanten) zit in ons DNA. Vanaf dag één krijg je een persoonlijke coach en een individueel opleidingsplan. Je komt terecht in een groeiend, internationaal bedrijf. Je krijgt ook een competitief loonpakket op maat van je verantwoordelijkheden. Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, pensioensparen, hospitalisatieverzekering en winstdeling. Als medewerker krijg je ook 30% korting op het volledige Decathlon-aanbod.

Werktijden

Je gaat fulltime aan de slag volgens een vooraf vastgesteld werkrooster.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maasmechelen. België.