Vouw-medewerkers 2019

Wasserij Jekerkwartier is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van kleding. Het bedrijf is als industriële wasserij gespecialiseerd in het verzorgen van persoonsgebonden wasgoed. Ook verzorgt wasserij Jekerkwartier de was voor zorginstellingen, scholen, (gemeentelijke) instellingen en bedrijven.


Functieomschrijving

Jouw werkzaamheden zijn het vouwen van schoon wasgoed en kleding van klanten. Je begint met 18 uur per week. Wasserij Jekerkwartier is een wasserij die een hoge kwaliteit aflevert voor hun klanten. Het wasgoed wordt gewassen, gedroogd en handmatig gevouwen en/of gestreken of gemangeld. Vervolgens wordt het wasgoed in manden gebracht en kastklaar afgeleverd bij de klanten, gesorteerd op kleur, soort en op de juiste afmetingen gevouwen. Als medewerker aan de vouwtafel ben je voor de wasserij een belangrijke schakel in de dienstverlening naar de klanten. Na een inwerkperiode kun jij 6 manden per uur vouwen en afleverklaar maken.

De wasserij is tevens op zoek naar een 1e assistent die alle facetten van het werk binnen de wasserij leert kennen. Van wassen tot vouwen en het bedienen van de machines. Deze medewerker is een belangrijke schakel in het gehele proces.

Vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar mensen die nauwkeurig en secuur kunnen werken, goed kunnen vouwen en begrijpen hoe je kleding het best kunt vouwen. Het is belangrijk dat je zorgvuldig met kleding kunt omgaan. Het is voor jou geen probleem het werk staand uit te voeren. Je bent voor langere tijd beschikbaar.
Wij zoeken, in opdracht van de klant, met name kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Bieden

Een baan voor lange tijd! Na een inwerkperiode van 1 maand krijg je bij goed functioneren aansluitend een dienstverband bij Wasserij Jekerkwartier.

Werktijden

Je werkt 5 dagen per week waarbij de zaterdag een verplichte werkdag is. De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.45 tot 16.15 en op zaterdag van 08.45 – 15.15 uur.
Na gebleken geschiktheid kun je op termijn ook meer uren gaan werken als je dat zou willen.

De 1e assistent zal starten met 3 dagen per week op donderdag, vrijdag en zaterdag. Dit kan op termijn uitgebreid worden.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.