Kassière Plus Starren met leidinggevende ervaring

PLUS Starren maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Beente in Heugem. Je vindt bij Plus onder andere een uitgebreid vers assortiment, locale producten, ambachtelijk gebakken brood en een eigen slijterij. Voor een lekkere kop koffie met gebak of een lekker broodje kun je terecht in de lunchroom.


Functieomschrijving

Als kassière ben je verantwoordelijk voor de kassagroep als de hoodfkassière afwezig is. Je verdeelt de werkzaamheden, bent de vraagbaak voor collega's, telt lades en doet stortingen. Je zult voornamelijk bij de klantenservice of zelfscan staan, maar indien nodig inspringen aan de kassa.Je bent het visitekaartje van de winkel en ziet er dus verzorgd en representatief uit. Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur.

Vragen

Podium24 zoekt een representatieve kandidaat met leidinggevende ervaring die de klanten op een vriendelijke en gastvrije manier te woord staat. Je hebt een groot plichtsbesef en voel je verantwoordelijk voor een soepele en correcte kassa-afhandeling. Daarnaast Je bent bekend met de computer in het algemeen of de kassa in het bijzonder. Tevens dien je flexibel inzetbaar te zijn door de week in verband met de openstellingstijden.

Op verzoek van de klant zoekt Podium24 kandidaten die een Participatiewet ontvangen.

Bieden

Je krijgt direct een tijdelijk contract bij Plus Starren en je komt te werken voor een fijne werkgever met leuke collega's.

Werktijden

8.00u-20.30u (maandag t/m zaterdag) en 12.00u-18.00u (zondag).
Je wordt ingedeeld in een rooster.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Heugem Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.