Kassière Plus Starren met leidinggevende ervaring

PLUS Starren maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Beente in Heugem. Je vindt bij Plus onder andere een uitgebreid vers assortiment, locale producten, ambachtelijk gebakken brood en een eigen slijterij. Voor een lekkere kop koffie met gebak of een lekker broodje kun je terecht in de lunchroom.


Functieomschrijving

Als hoofdkassière ben je verantwoordelijk dat de kassagroep goed reilt en zeilt; je maakt het rooster, je voert gesprekken indien nodig en registreert als er iets niet goed loopt. Verder ben je meewerkend voorman en doe je alle voorkomende kassawerkzaamheden. Je bent het visitekaartje van de winkel en ziet er dus verzorgd en representatief uit. Je bent alert en signaleert afwijkingen die kunnen leiden tot diefstal of verlies van goederen. Dit alles op een klantgerichte, respectvolle manier. Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur.

Vragen

Podium24 zoekt een representatieve kandidaat met leidinggevende ervaring die de klanten op een vriendelijke en gastvrije manier te woord staat. Je hebt een groot plichtsbesef en voel je verantwoordelijk voor een soepele en correcte kassa-afhandeling. Daarnaast Je bent bekend met de computer in het algemeen of de kassa in het bijzonder. Tevens dien je flexibel inzetbaar te zijn door de week in verband met de openstellingstijden.

Op verzoek van de klant zoekt Podium24 kandidaten die een Participatiewet ontvangen.

Bieden

Je krijgt direct een tijdelijk contract bij Plus Starren en je komt te werken voor een fijne werkgever met leuke collega's.

Werktijden

8.00u-20.30u (maandag t/m zaterdag) en 12.00u-18.00u (zondag).
Je wordt ingedeeld in een rooster.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Heugem Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.