Housekeeping medewerker gezocht!

Jacquet & de Groot schoonmaakbedrijven BV is voor hotel van der Valk in Maastricht op zoek naar enthousiaste collega’s in de schoonmaak. Een schone kamer is hèt visitekaartje van het hotel. Daar wordt het eerste succes geboekt, naast natuurlijk andere aspecten die het verblijf veraangenamen zoals prettige bediening of een goede keuken. Het schoonmaken van hotelkamers is een vak apart en niet te vergelijken met schoonmaakactiviteiten in andere branches.


Functieomschrijving

Als deel van het team housekeeping ben je verantwoordelijk voor het opruimen en schoonmaken van de hotelkamers van de gasten. Je bent zelfstandig aan het werk maar soms ook samen met collega’s. Je zorgt er voor dat de kamers netjes en schoon zijn. Het resultaat is belangrijker dan de tijd die het je kost om dat te realiseren. Met de werktijden kan rekening gehouden worden, zodat deze baan goed te combineren valt met je privésituatie of met schoolgaande kinderen. Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden in het hotel zoals bijvoorbeeld het zuigen van de hotelkamers, het opmaken van de bedden en het schoonmaken van het sanitair. Dit alles doe je volgens de voorgeschreven werkmethoden. Je werkt voornamelijk in de ochtenduren.

Vragen

Weet jij van aanpakken, ben je enthousiast, gemotiveerd en klantvriendelijk, dan is dit wellicht dé baan voor jou. Je kunt de Nederlandse taal kunt goed verstaan en redelijk spreken en je hebt een goede lichamelijk gesteldheid. Je hebt een zelfstandige werkhouding.

Op verzoek van de klant, zoekt Podium24 specifiek kandidaten die een uitkering in het kader van de Participatiewet hebben.

Bieden

Een baan in een gezellig team met een fijne werksfeer voor lange tijd.

Werktijden

De werkzaamheden zijn op maandag t/m vrijdag in de ochtenduren van 09.00 uur tot ca. 14.30 uur. En in het weekend van 10.00 uur tot ca. 15.00 uur. Je dienst minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar te zijn.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.