Magazijnmedewerker/ bezorger

De opdrachtgever Becker-Royen & Zn. B.V. (BRM) is een groothandel gespecialiseerd in zuivel en diepvriesproducten. Het bedrijf is gevestigd in Maastricht. Al meer dan 70 jaar worden de producten in Zuid Limburg en omgeving geleverd aan de horeca sector, maar ook slagers, bakkers en grootkeukens.
BRM is per direct op zoek naar een kandidaat voor de combifunctie magazijnmedewerker/ chauffeur.


Functieomschrijving

In deze functie begin je om 7:00 uur met werken. De werkplek is gelegen aan de Scharnerweg 26 in Maastricht. Eerst ga je alle producten op basis van een bestelbon bij elkaar verzamelen (orderpicken).
Rond 8:00 uur ga je met de bus naar verschillende klanten in Zuid Limburg en mogelijk een gedeelte van het Belgisch Limburgs grensgebied om daar de bestelling af te leveren. Het leveringsgebied ligt in een straal van 50 km van de werkplek.
Rond 12:00 uur ben je terug om de volgende bestellingen te orderpicken en af te leveren bij de klanten of om nog magazijnwerkzaamheden uit te voeren of de werkplek op te ruimen/ schoon te maken.

Vragen

- Rijbewijs B is een vereiste, rijbewijs C heeft de voorkeur.
- Fysiek fit gezien het laden en lossen van producten en het orderpicken van producten vanuit de koeling en diepvries. Het werk is fysiek niet zwaar, maar je bent voortdurend in beweging.
- Redelijk goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift in verband met het kunnen lezen van de bestellingen, het kunnen begrijpen van mondelinge opdrachten en het te woord kunnen staan van klanten.
- Service- en klantgericht: service staat bij het bedrijf hoog in het vaandel en je bent het visitekaartje van het bedrijf.
- Affiniteit met de producten is een pré.
- Collegialiteit: je werkt nauw samen met andere collega’s.

Bieden

- Fulltime baan.
- Werk voor langere periode.
- Informele werksfeer.
- Gevarieerd werk: de werkzaamheden zijn divers en je wordt op verschillende routes ingezet.

Werktijden

Werktijden liggen tussen:
- Maandag t/m vrijdag: van 7:00 uur tot 16:30 uur
- Zaterdag: van 7:00 uur tot 13:00 uur / 14:00 uur

Duur van de opdracht

Langere periode.

Werklocatie

Zuid-Limburg en Belgisch Limburgs grensgebied.

Deze vacature is in beheer bij Xavier Buise.