Kassières Plus Supermarkten

Wij zijn PLUS. Hard op weg om de beste supermarkt van Nederland te worden. Dat is onze ambitie. En we werken er met 18.000 medewerkers elke dag hard aan om dat waar te maken. Hoe? Door steeds te streven naar het allerbeste: de grootste glimlach, de fairste bananen, de beste logistiek.


Functieomschrijving

PLUS wil een plek zijn waar de klant zich thuis en prettig voelt. Voor diverse Plusvestigingen in Maastricht zijn wij op zoek naar kassières.Als kassière zorg je ervoor dat de artikelen van de klant op vlotte en correcte wijze worden afgerekend. Je bent het visitekaartje van de winkel en ziet er dus verzorgd en representatief uit. Je bent alert en signaleert afwijkingen die kunnen leiden tot diefstal of verlies van goederen. Dit alles op een klantgerichte, respectvolle manier.

Vragen

Ben jij een representatieve kandidaat die de klanten op een vriendelijke en gastvrije manier te woord staat? Ben jij bekend met de computer in het algemeen of de kassa in het bijzonder? Heb jij de flexibiliteit om tijdens de openstellingstijden van de winkel, door de week, inzetbaar te zijn? Heb jij een Participatiewetuitkering?

Bieden

Een mooie baan in een leuk team voor langere tijd.

Werktijden

Je werkt volgens een rooster dat 2 weken van te voren bekend is. De werktijden zijn ma t/m za tussen 8.00-20.30u en op zo 12.00-18.00u. Uren zijn bespreekbaar maar minimaal 26u/wk.

Duur van de opdracht

Lange duur.

Werklocatie

Maastricht (Heugem, Amby of Heer).

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.