Versmedewerker Plus Kleijnen Margraten

Wij zijn PLUS. Hard op weg om de beste supermarkt van Nederland te worden. Dat is onze ambitie. En we werken er met 18.000 medewerkers elke dag hard aan om dat waar te maken. Hoe? Door steeds te streven naar het allerbeste: de grootste glimlach, de fairste bananen, de beste logistiek.


Functieomschrijving

Als versmedewerker is geen dag hetzelfde. Dat komt omdat je bezig bent met verkoop, voorraadbeheer en ook met hoe de afdeling erbij staat. En dat op de versafdeling. Je hebt de hele dag te maken met verse producten die extra aandacht verdienen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze klanten.

Vragen

Voor zo’n afwisselende baan zoeken we mensen die van veel markten thuis zijn. Jouw drijfveer: een afdeling die er goed bijstaat en tevreden klanten. Je vindt het leuk om met verse producten te werken en werkt graag voor én met mensen. Je bent flexibel, maar ook secuur in je werk. Bovendien heb je een afgeronde VMBO-opleiding en ervaring met verkoopwerkzaamheden.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Wij realiseren ons dat we alleen kunnen groeien als onze mensen dat ook doen. We investeren daarom graag in jouw ontwikkeling. De drive komt van jou, de begeleiding van ons. Wij bieden je een leuke en verantwoordelijke functie in een ambitieuze organisatie die elke dag wil groeien! We vragen ambitie en die hebben wíj ook. Dus denk mee en groei mee!

Werktijden

Je gaat voor 28-32 uur per week aan de slag volgens een vastgesteld rooster.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Margraten.

Deze vacature is in beheer bij Maxime Braeken.