E-commerce medewerker

Wij zijn PLUS. Hard op weg om de beste supermarkt van Nederland te worden. Dat is onze ambitie. En we werken er met 18.000 medewerkers elke dag hard aan om dat waar te maken. Hoe? Door steeds te streven naar het allerbeste: de grootste glimlach, de fairste bananen, de beste logistiek.


Functieomschrijving

Je bent als medewerker e-commerce verantwoordelijk voor alle binnenkomende online bestellingen. Je werkt zelfstandig binnen een klein e-commerce team dat bestaat uit 5 medewerkers.
Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van de boodschappen, het bezorgen van de boodschappen bij de klant, en een stuk kassa afhandeling hoort bij de taken.
Het is een dynamische afdeling, waar je van te voren nooit weet hoe een dag eruit ziet. Dit ligt namelijk aan het aantal online bestellingen die binnen komen. Flexibel zijn en stress bestendigheid zijn dan ook een echte must.

Vragen

Wij zoeken een kandidaat die in bezit is van een rijbewijs B en de Nederlandse taal goed spreekt en begrijpt. Je krijgt een contract voor 28-32 uur.

Bieden

Wij bieden een leuke, afwisselende job in een gezellig team.

Werktijden

Je werktijden zijn van 8.00-19.00u (in rooster van ma t/m vrijdag) 8.00-17.00u (zaterdag) in rooster.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Margraten.

Deze vacature is in beheer bij Maxime Braeken.