Medewerker algemene dienst / zalenzetter

Buitenplaats Vaeshartelt is een kasteel met congres-, hotel- en restaurantfaciliteiten gelegen in de Landgoederenzone van Maastricht. Dag in, dag uit toveren de medewerkers van dit prachtige kasteel een grote glimlach op het gezicht van de gasten. Dat is wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Dat is voelbaar op het hele landgoed. Of het nu gaat om de bewaker, de barman, de receptioniste, kok of het kamermeisje.


Functieomschrijving

Jouw werk bestaat uit het klaar zetten van meubilair, projectiescherm en andere benodigdheden in de vergaderzalen en de in zalen voor feesten en partijen. Na de vergadering dienen de zalen weer in oorspronkelijke staat terug gebracht te worden.

Verschillende kandidaten hebben al gereageerd op de vacature en een aantal is voorgesteld bij de opdrachtgever. Je kunt nog reageren op deze vacature. Mocht de opdrachtgever vanuit de huidige selectie geen kandidaat aannemen dan zal jouw reactie verder in behandeling worden genomen.

Vragen

- Je hebt een flexibele werkinstelling;
- Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
- Je bent sociaal, zelfstandig en je hebt een gastvrije instelling;
- Je neemt initiatief en je voelt je verantwoordelijk;
- Je spreekt vloeiend Nederlands en eventueel Engels;
- Je hebt een uitkering in de Participatiewet.

Bieden

Je krijgt een contract bij een mooi bedrijf met enthousiaste collega’s. Er wordt veel aandacht besteed aan training en coaching om je professioneler te maken in je functie.

Werktijden

De functie is voor 24u per week, in wisselende dagen en wisselende diensten. Roosters zijn 14 dagen van tevoren bekend.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht Noord.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.