AGF medewerker Plus Starren Heugem

PLUS Starren maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Beente in Heugem. Je vindt bij Plus onder andere een uitgebreid vers assortiment, locale producten, ambachtelijk gebakken brood en een eigen slijterij. Voor een lekkere kop koffie met gebak of een lekker broodje kun je terecht in de lunchroom.


Functieomschrijving

Als medewerk(st)er AGF ben je het aanspreekpunt voor onze klanten op de versafdeling aardappelen, groenten, fruit. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, waarbij je zorgt voor de juiste verzorging, presentatie en zo nodig bereiding. Hierbij ben je vriendelijk en servicegericht naar onze klanten en heb je als doel de omzet te vergroten. Je bestelt, ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en zorgt er samen met je collega’s voor dat de afdeling er aantrekkelijk uitziet met producten waar de versheid vanaf spat. En dan ga je nóg een stapje verder. Gewoon, omdat het altijd beter kan!

Vragen

• Heb je ervaring met verkoopwerkzaamheden?;
• Ben je flexibel ingesteld?;
• Heb je uitstekende sociale vaardigheden?;
• Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je servicegericht?;
• Je hebt een goed gevoel voor service en klantvriendelijkheid?
• Heb je een uitkering in de Participatie-wet?
Dan zoeken we jou!

Bieden

Je krijgt direct een tijdelijk contract bij Plus Starren en je komt te werken voor een fijne werkgever met leuke collega's.
Het betreft een functie voor 20u/wk.

Werktijden

Je werkt in blokken van 4u, volgens rooster; 8.00u-12.00u of 13.00u-17.00u voor 4 à 5 dagen. Dit komt neer op max. 20u/wk.
Houdt er rekening mee dat je ook in het weekend wordt ingeroosterd.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Heugem, maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.