Medewerker algemeen onderhoud

Buitenplaats Vaeshartelt is een kasteel met congres-, hotel- en restaurantfaciliteiten gelegen in de Landgoederenzone van Maastricht. Dag in, dag uit toveren de medewerkers van dit prachtige kasteel een grote glimlach op het gezicht van de gasten. Dat is wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Dat is voelbaar op het hele landgoed. Of het nu gaat om de bewaker, de barman, de receptioniste, kok of het kamermeisje.


Functieomschrijving

Als medewerker algemeen onderhoud werk je samen met collega's van de technische dienst. Tot jouw taken behoren: meubilair klaar zetten, lampen vervangen, schoonmaakwerkzaamheden, onderhoud hotelkamers, stofzuigen van ruimtes, controles of alles nog vast zit op de hotelkamers. Verder alle voorkomende werkzaamheden.

Vragen

Ben jij een aanpakker die met een grote glimlach zijn werk doet? Heb je daarnaast een beetje technisch kennis en twee rechter handen?

Podium24 zoekt, in opdracht van de klant, kandidaten die een Participatiewet-uitkering hebben.

Bieden

Je krijgt een contract bij een mooi bedrijf met enthousiaste collega’s. Er wordt veel aandacht besteed aan training en coaching om je professioneler te maken in je functie.

Werktijden

De functie is voor 28u per week. Ma-di-do-vr van 08.30-16.00u

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht Noord.

Vanuit Maastricht Centraal station:
Neem de stadsbus (lijn 30) of trein naar Maastricht Noord. Via de achterzijde van station Noord (P+R parkeerplaats) loop je eerst ongeveer 15 minuten in noordelijke richting. Sla dan linksaf (bospad Beukenlaan) richting Buitenplaats Vaeshartelt.

Deze vacature is in beheer van Sebas van Ekris.