Algemeen medewerker restauratie/timmerman

Monumentenwerk Limburg is een bouwbedrijf dat onderhouds-en restauratiewerkzaamheden uitvoert aan met name monumenten voor diverse opdrachtgevers. Dat ondernemerschap wordt gecombineerd met perspectief voor mensen.


Functieomschrijving

De medewerker heeft ervaring en zin om te werken in de bouw. Hij/zij heeft vaardigheden op het ge-bied van timmeren en mogelijk andere onderdelen van de bouw. Men moet bereid zijn om specifieke kennis ten aanzien van restauratie met name in de praktijk te verwerven. De medewerker werkt alleen dan wel in groepsverband en is inzetbaar op verschillende werkzaamheden in de provincie Limburg. Een contract voor bepaalde tijd behoort ook tot de mogelijkheden.

Vragen

Je bent enthousiast en betrouwbaar, en kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren. Je benmt gemotiveerd om het vak in de praktijk te leren en als je een rijbewijs B/ BE hebt, is dat een pre. In de buitenlucht werken is voor jou geen probleem!

Het restaureren van monumenten vereist specifieke kennis van oude ambachten en het gebruik van oorspronkelijke materialen. Deze kennis is aanwezig bij de medewerkers van Monumentenwerk Lim-burg. Er is dus veel te leren en dat gebeurt met name op de werkplek al doende. Je zult begrijpen dat het om een grote diversiteit aan werkzaamheden gaat van metselen, voegen, houtbewerking tot schil-deren. Meestal met andere materialen en met andere werkwijzen dan gebruikelijk in de bouw.

Bieden

Geen dag is hetzelfde en je werkt in een gezellig team.

Werktijden

Het aantal uren per week is in overleg, met een maximum van 36 uur per week. Als je 36 uur aan de slag gaat, werk je de ene week van maandag tot en met donderdag en de andere week maandag tot en met vrijdag.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Meerssen.

Deze vacature is in beheer bij Mariƫlle Zalm.