Allround medewerker restaurant La Marmite

Restaurant La Marmite ligt in een landelijke omgeving tussen het bourgondische Maastricht en het prachtige maasdorp Eijsden, in de plaats Oost-Maarland. Ze werken graag met verse producten en bereiden heerlijke Franse gerechten van hoge kwaliteit. La Marmite is op zoek naar parttime of fulltime horecamedewerkers die het leuk vinden om allerlei taken in het restaurant en de keuken uit te voeren.


Functieomschrijving

Je helpt uit waar het nodig is. Je taken bestaan uit het welkom heten van gasten, bestellingen opnemen en gerechten en drankjes serveren Ook wordt er verwacht dat je meehelpt in keuken, bereiden van gerechten. Daarnaast zorg je dat het restaurant netjes is en sluit je samen met je collega's af nadat de afwas gedaan is en er gepoetst is.

Vragen

Je houdt ervan om samen in een team te werken. Ervaring is een pre maar niet noodzakelijk. Je hebt plezier in het helpen van gasten en je bent representatief. Maar het allerbelangrijkste is dat je dit werk graag wilt doen. Mentaliteit is in deze functie ook erg belangrijk, je bent er niet vies van de handen uit de mouwen te steken met andere woorden je helpt waar nodig.

Bieden

Een parttime of fulltime baan, over het aantal uren kan gesproken worden. Een functie waarin je zelf veel initiatief kunt nemen en veel kunt bijleren.

Werktijden

Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 16.00-22.00 uur. Je start je werkdag rond vier uur en je bent uiterlijk om 22.00 uur klaar. Incidenteel komt het voor dat je tot 23.00 uur moet werken, echter nooit later.

Duur van de opdracht

Langere tijd, start zo snel mogelijk

Werklocatie

Oost-Maarland.

Deze vacature is in beheer bij Robin Stienen.