Zelfstandig werkend kok

Een jonge organisatie met de ambitie om te groeien. Op dit moment heeft onze klant een unieke exclusieve locatie in Maastricht. In het voorjaar van 2019 openen zij hun locatie in Valkenburg a/d Geul.


Functieomschrijving

Werk jij graag in een professionele keuken in teamverband om onze gasten te laten genieten van heerlijke gerechten? Wij zoeken een kok voor een nieuw te openen hotel in Valkenburg. Je bent onderdeel van ons keukenteam en mede verantwoordelijk voor ons ontbijt/lunch/diner. Gepassioneerd en gedreven maak jij de lekkerste gerechten. Ook draag je nieuwe gerechten aan op het moment dat wij een nieuwe kaart zullen introduceren.

Vragen

Je hebt een passie voor alles wat te maken heeft met Food & Beverage. Je bent gedreven, creatief, secuur en hebt een pro-actieve en flexibele instelling.

Bieden

Je werkt met een enthousiast team in een gezellige werkomgeving. Voor deze werkgever is je persoonlijke ontwikkeling belangrijk en zijn er naar wens doorgroei mogelijkheden te bespreken. Je salaris is marktconform en er worden je goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Werktijden

Je bent van maandag tot en met zondag flexibel inzetbaar.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Valkenburg aan de Geul.

Deze vacature is in beheer bij Maxime Braeken.