(Aankomend) telefonist(e) voor BD- Business Call

BD Business Call is in 2005 gestart in Maastricht ergens boven op een zolderkamer. In de afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een professionele partner. Zij zijn dan ook geen callcenter of onpersoonlijk secretariaatsbureau maar een bedrijf dat kwaliteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel heeft staan.


Functieomschrijving

Als startend telefonist krijg je in eerste instantie een aantal vaste klanten toegewezen. Als je die telefoontjes onder de knie hebt wordt het aantal klanten uitgebreid. Bij binnenkomende telefoontjes kun je direct zien naar welk bedrijf de beller wilt bellen. Je neemt de telefoon aan namens “dat bedrijf” en handelt zo de telefooncontacten af. Vaak is de vraag of je iemand wil doorverbinden of voor iemand een bericht aan wil nemen. Notities en klantinformatie werk je bij in het registratie- computersysteem.


Er wordt gebruik gemaakt van moderne (geautomatiseerde) communicatieapparatuur waarvan de belangrijkste een telefooncentrale is. Hierin ontvang je uiteraard goede begeleiding.

Vragen

• Je bent klantvriendelijk
• Je hebt een prettige telefoonstem
• Je bent oplossingsgericht
• Je beschikt over een goed inlevend vermogen
• Je spreekt ABN en bij voorkeur ook dialect
• Kennis van andere talen is fijn, geen must

Bieden

Een leerwerkplek om een goede basis te leggen voor een functie als telefoniste. Deze vacature is in eerste instantie voorbehouden voor mensen die vallen binnen de Participatiewet. Hierbij staan we zeker ook open voor de doelgroep 55+.

Werktijden

Je werkt maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur en bent circa 26 uur per week beschikbaar.

Duur van de opdracht

6 maanden dienstverband in vorm van een Groeibaan bij Stichting Podium24.

Werklocatie

Maastricht (Voormalig Enci gebouw).
Let op: niet bereikbaar met openbaar vervoer!
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers.