Medewerker meldkamer (Camera en Tunneltoezicht)

Sta jij je mannetje? Voor onze opdrachtgever zoeken wij een medewerker meldkamer (Camera en Tunneltoezicht) die flexibel en servicegericht is.


Functieomschrijving

Als medewerker meldkamer ben jij vanuit de meldkamer van groot belang voor de veiligheid van anderen. Jij zorgt er namelijk voor dat alle binnenkomende alarmmeldingen, openings-/ sluitingsverzoeken en telefoongesprekken correct worden ontvangen, geanalyseerd en verwerkt. Het is jouw verantwoordelijkheid dat deze meldingen goed afgehandeld worden en er adequaat op gereageerd wordt.

Vragen

Wij zoeken een kandidaat met goed ontwikkelde administratieve vaardigheden, het is een pre als je ervaring hebt met werken op een meldkamer. Je hebt wel al eerder gewerkt met geautomatiseerde systemen. Je kunt procesgericht denken en doortastend handelen en bent analytisch sterk. Je beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift en je kennis van de Engelse taal is minimaal op basisniveau. Je hebt onregelmatige werktijden en in het weekend of nachten werken is voor jou geen enkel probleem. Daarbij spreekt het voor zich dat je ook tijdens feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar bent.

Bieden

Een afwisselende, uitdagende job in een fijn team. Tijdens je dienst werk je alleen, maar maakt wel dienst uit van het team. Hierdoor is het van belang dat je zelfverzekerd bent en goed op de hoogte bent van de instructies. Daarnaast werk je als beveiliger nauw samen met de overige facilitaire dienstverleners op locatie.

Werktijden

Je werkt in de maanden april t/m mei gemiddeld 3-12 uur per week en in de maanden juni t/m september 15-36 uur per week. De tijden waarop je het drukst in de weer bent zijn tussen 7.00 en 15.00 uur.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Mariƫlle Zalm.