Verkoopster schoenenzaak Noë

Noë heeft winkels in Nederland en België. De Brandstore in Maastricht is een aanwinst in het winkelaanbod. Het merk kenmerkt zich door een beperkt aantal modellen schoenen met een aanbod van 88 kleuren. De kleurrijke schoenen van Noë zijn de ‘best friend’ van de moderne vrouw!


Functieomschrijving

Als verkoopmedewerkster bij Noë is het uiteraard je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen en deze zo snel mogelijk in te vervullen. Van een kopje koffie tot het juiste advies; jij zorgt dat het bezoek aan onze winkel een hele beleving wordt voor elke klant. Bijkomende werkzaamheden: het netjes houden van de winkel, goederen verwerking, kassa, vertegenwoordigen van het imago van Noë, bestellingen aannemen en verwerken.

Vragen

Een teamplayer met affiniteit voor schoenen en tassen. Je hebt een enthousiaste instelling en houdt van aanpakken. Daarnaast heb je een representatieve uitstraling en weet je de klant met een glimlach te adviseren. Omdat je in een rooster werkt maar soms ook extra ingezet kan worden, vragen we dan ook een flexibele werkinstelling.

Op verzoek van de klant is Podium24 op zoek naar kandidaten die een Participatiewet-uitkering ontvangen.

Bieden

* Een baan tussen 28 en 32 uur (zowel parttime als fulltime is bespreekbaar);
* Een plek binnen een enthousiast en gezellig team;
* Een informele werksfeer;
* Een marktconform salaris;
* Personeelskorting en werkschoenen.

Werktijden

ma 13.00 - 18.00 di-woe-vr-za 10.00 - 18.00
do 10.00 - 21.00 zon 12.00 - 17.00.
Je werkt in een rooster en op zondag werken zal incidenteel zijn.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht centrum.

Deze vacature is in beheer bij Maxime Braeken.