Kassière Plus Amby

Plus Franssen is de supermarkt van Amby en omliggende wijken. Je vindt bij Plus Franssen onder andere een uitgebreid vers assortiment, lokale producten, ambachtelijk gebakken brood en een eigen slijterij. Het team van Plus Franssen is er eentje dat er staat en er samen voor gaat!


Functieomschrijving

Als kassière zorg je ervoor dat de artikelen van de klant op vlotte en correcte wijze worden afgerekend. Je bent het visitekaartje van de winkel en ziet er dus verzorgd en representatief uit. Je bent alert en signaleert afwijkingen die kunnen leiden tot diefstal of verlies van goederen. Dit alles op een klantgerichte, respectvolle manier. Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur.

Vragen

Ben jij een representatieve kandidaat die de klanten op een vriendelijke en gastvrije manier te woord staat? Ben jij bekend met de computer in het algemeen of de kassa in het bijzonder? Heb jij de flexibiliteit om tijdens de openstellingstijden van de winkel, door de week, inzetbaar te zijn?

Dan zoeken wij jou!

Op verzoek van de klant zoekt Podium24 kandidaten die een Participatiewet ontvangen.

Bieden

Je krijgt direct een tijdelijk contract bij Plus Franssen en je komt te werken voor een fijne werkgever met leuke collega's.

Werktijden

8.00u-20.30u (maandag t/m zaterdag) en 12.00u-18.00u (zondag).
Je wordt ingedeeld in een rooster.

Duur van de opdracht

Lange tijd.

Werklocatie

Amby (Maastricht).

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.