Kassière Plus Heugem

PLUS Starren maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Beente in Heugem. Je vindt bij Plus onder andere een uitgebreid vers assortiment, locale producten, ambachtelijk gebakken brood en een eigen slijterij. Voor een lekkere kop koffie met gebak of een lekker broodje kun je terecht in de lunchroom.


Functieomschrijving

Als kassière zorg je ervoor dat de artikelen van de klant op vlotte en correcte wijze worden afgerekend. Je bent het visitekaartje van de winkel en ziet er dus verzorgd en representatief uit. Je bent alert en signaleert afwijkingen die kunnen leiden tot diefstal of verlies van goederen. Dit alles op een klantgerichte, respectvolle manier. Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur.

Vragen

Podium24 zoekt een representatieve kandidaat die de klanten op een vriendelijke en gastvrije manier te woord staat. Je bent bekend met de computer in het algemeen of de kassa in het bijzonder. Tevens dien je flexibel inzetbaar te zijn door de week in verband met de openstellingstijden.

Op verzoek van de klant zoekt Podium24 kandidaten die een Participatiewet ontvangen.

Bieden

Je krijgt direct een tijdelijk contract bij Plus Starren en je komt te werken voor een fijne werkgever met leuke collega's.

Werktijden

8.00u-20.30u (maandag t/m zaterdag) en 12.00u-18.00u (zondag).
Je wordt ingedeeld in een rooster.

Duur van de opdracht

Lange tijd.

Werklocatie

Heugem Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.