Opleiding plus baangarantie!

Opleiding plus baangarantie als huishoudelijke hulp in de thuiszorg! Diverse thuiszorgorganisaties in Maastricht en Heuvelland zijn per direct op zoek naar tientallen medewerkers voor de langere termijn!


Functieomschrijving

Als medewerker in de thuiszorg draag je er aan bij dat cliënten zo lang en comfortabel mogelijk als het kan in hun vertrouwde thuisomgeving kunnen blijven wonen. Het betreft huishoudelijk werk waarvan de cliënten niet meer in staat zijn om het zelf te doen. Naast een leuke baan ga je ook nog een opleiding volgen (MBO1 Assistent Dienstverlening en Zorg)!

Vragen

Om als huishoudelijke hulp te gaan werken is het belangrijk dat je graag met mensen omgaat en inzicht hebt in huishoudelijk werk. Tevens dien je stevig in je schoenen te staan en kun je zelfstandig werken. Je bent zeer gemotiveerd om dit werk te doen en je hebt een goed begrip van de Nederlandse taal en kunt met de mensen communiceren. Al deze aspecten ga je ook leren tijdens de opleiding. Je bent in bezit van eigen vervoer. Liefst een auto of brommer, maar op de fiets kan ook.

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren.

Bieden

Een leuke, flexibele baan voor lange tijd waarbij je één dag in de week een opleiding gaat volgen. De werkzaamheden beginnen normaalgesproken in de ochtend tussen 08.00 en 09.00 uur maar je kunt eventueel ook later beginnen. Je werkt dan zowel in de ochtend als in de middag. Er is ruimte bij de werkgever om aan te geven wanneer je niet zou kunnen werken. Je krijgt een dienstverband voor 26 uur waarbij je 20 uur per week werkt en 6 uur naar school gaat.

Werktijden

Die worden met jou afgesproken in onderling overleg.

Duur van de opdracht

Die worden met jou afgesproken in onderling overleg.

Werklocatie

Maastricht of Heuvelland.

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 5 februari aanstaande!

Interesse? Bel of mail Hellen Castermans van Podium24
(M. 06-19677152 / E. hellen.castermans@podium24.nl