Koerier regio Maastricht

A&Z Transport is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in uiteenlopende koeriers- en distributiediensten door heel Europa. Het bedrijf staat voor flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit en heeft voor alle distributievraagstukken
een persoonlijke en passende oplossing.
Ze hebben een ruime ervaring in de logistieke dienstverlening en door een groot zakelijk netwerk kunnen ze hun klanten voorzien van een breed dienstenpakket van koeriersdiensten en sneltransport.


Functieomschrijving

In opdracht van Post.NL breng je in de ochtend postpakketten naar klanten (circa 7 adressen). In de middag breng je post naar de postbodes (3 adressen) en in de avond licht jij de brievenbussen (circa 10 adressen). Je werkt met een scanner zodat alles digitaal wordt opgeslagen en verzonden. Deze werkzaamheden kunnen in een vrij rustig tempo worden uitgevoerd.

Vragen

Heb je rijbewijs B met minimaal 3 jaar rij-ervaring, LBO werk en denkniveau en spreek en versta je de Nederlandse taal redelijk tot goed? Vind je het geen probleem om in gebroken diensten te werken? Kun jij ook een VOG overleggen? Dan vragen wij jou om snel te matchen op deze leuke functie!

Op verzoek van de klant is Podium24 op zoek naar kandidaten die een Participatiewet ontvangen.

Bieden

Direct tijdelijk dienstverband bij werkgever, startsalaris Wettelijk Minimum Loon en een leuke ongedwongen werksfeer met enthousiaste collega’s.

Werktijden

De dienst die je draait is voornamelijk van 16.00-19.00 uur. Op termijn bestaat de mogelijkheid om de uren uit te breiden naar ochtend en middag. Je werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag.

Duur van de opdracht

Lange tijd.

Werklocatie

Maastricht.


Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.