Horecamedewerker Spacejump

SpaceJump zoekt medewerkers om een nieuw team mee te starten in Maastricht, Space Jump bestaat al een tijdje in Parkstad (NL) en is hét grootste indoor trampolinepark van Limburg en de Euregio en dit jaar dus ook in Maastricht!


Functieomschrijving

Als horecamedewerker ontwikkel je verschillende kwaliteiten. Wanneer de gasten bijkomen van activiteiten in een van de jump areas, serveer jij hen een heerlijke lunch of een drankje in de Space Bar. Of je staat achter de bar waar de gasten naar jou toe komen en je ze helpt via de balie. Het kan ook zijn dat je in keuken werkt, achter de schermen. Het bereiden van eten, verzorgen voor de personeelsmaaltijden en de afwas behoren ook tot jouw taken.

Vragen

Wij zijn op zoek naar collega’s die graag een praatje met de gast maken en het leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen. Als horecamedewerker is ervaring in de bediening of keuken een pré, maar geen must. Jij bent gastvrij, energiek en stressbestendig. Wij vragen een flexibele werkhouding (inzetbaar in de weekenden/ avonden).

Bieden

Contracten van minimaal 8-16 uren per week (uitbreiding na inwerkperiode bespreekbaar). In eerste instantie via een intermediair maar blink jij uit dan maak je zeker kans op een contract bij SpaceJump! Salarisvergoeding en functie inschaling conform CAO Koninlijke Horeca Nederland.
Let op: nettosalarissen in Nederland zijn over het algemeen hoger dan in België!
Bruto uurloon bedraagt € 9,20 p.u.

Werktijden

De werkdagen zijn flexibel in te delen van maandag t/m zondag.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Maxime Braeken.