Ontbijtmedewerkster B&B de Hofnar

De Hofnar is een Bed & Breakfast in hartje Maastricht met 2 locaties. Ze verhuren ruime kamers die van alle gemakken voorzien zijn, maar ook budgetkamers en zelfs appartementen.


Functieomschrijving

Als medewerk(st)er ontbijt werk je iedere zondag van 8.00u- circa 14.00u. De schoteltjes met broodbeleg, jus d'orange etc. staat in de koelkast klaar. Deze hoef je alleen maar op de tafel te zetten. Je bakt broodjes en croissantjes af, maak je koffie en thee, je ruimt de tafels af en maakt schoon in de ontbijtkamer en keuken. Verder zorg je dat de schoonmakers op de hoogte worden gebracht als een kamer is uitgecheckt. Als je handig bent met de computer zou het fijn zijn als je mails checkt en beantwoordt.

Deze baan is uitermate geschikt om te combineren met een andere parttime baan door de week, maar er zijn meer uren te vergeven als je ook kamerschoonmaak wilt doen.

Vragen

Ben je een frisse en dienstverlenende gastvrouw of -heer die ook Engels spreekt en het geen probleem vindt om iedere zondag te werken (of op z'n minst 3 zondagen van de 4) en heb je een uitkering in de Participatiewet dan zoekt Podium24 jou!

Bieden

De opdrachtgever is een leuk en mooi bedrijf waar mensen met plezier werken en gastvrij zijn. Je krijgt een contract via de opdrachtgever voor circa 5 uur per week.

Werktijden

Zondag van 8.00-14.00u (+/-5u/wk).
Indien ook kamerschoonmaak dan 15u/wk.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Maastricht centrum.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.