Strijkster/knipster/naaister bij Mucho Gusto

Mucho Gusto is een jong en succesvol internationaal georiënteerd modebedrijf. Unieke shawls en kledingstukken met elk hun eigen design, welke voornamelijk worden gemaakt van de beste zijde, vormen het hart van de collectie. Deze worden niet alleen in eigen atelier ontworpen maar ook door de coupeuses geproduceerd en verpakt. Je komt terecht in een dynamische, creatieve en multiculturele werkomgeving.

.


Functieomschrijving

Het kan een veelzijdige functie zijn afhankelijk van jouw ervaring. Het belangrijkste werk is het strijken van vlies op polyester, zijden of kantoenen lapjes stof. Vlies versterkt de manchet of kraag van de tunieken die Mucho Gusto maakt.Dit is nauwkeurig werk aangezien de stoffen bont bedrukt zijn. Wanneer je ervaring hebt als naaister, knipster kunnen uren uitgebreid worden met het stikken of knippen van shawls met een afwerking van bont, lint, kwastjes of franjes.

Vragen

Ervaring met het strijken van vlies op stof is eerste vereiste, maar beheers je kniptechniek of heb je naaiervaring dan willen we je vragen te reageren op deze vacture. Daarnaast weet je hoe het design van de stof in elkaar moet overlopen. Heb je ervaring in de modebranche dan is dit een pré. Aangezien er met delicate stoffen gewerkt wordt, is ervaring in bovenstaande vereist.

Op verzoek van de klant zoekt Podium24 kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een baan bij een modieus en energiek bedrijf tussen 24-32u.

Werktijden

Je mag starten met werken tussen 7.00 en 9.00u en je eindigt vervolgens tussen 15.00 en 17.00u.

Duur van de opdracht

Langere tijd.

Werklocatie

Gronsveld.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.