Duizendpoot bij 'doorgeef'winkel

Bij de 'doorgeef'winkel in Maastricht ervaar je een echte winkelbeleving. Mensen met een smalle beurs kunnen in deze winkel op zoek naar kleding, speelgoed maar ook meubels of huisraad. Dit gebeurt op doorverwijzing. De winkel wordt gerund door vrijwilligers die met hun ziel en zaligheid dit maatschappelijk initiatief ondersteunen.


Functieomschrijving

Als duizendpoot ben je verantwoordelijk voor de winkelbezetting en maak je het werkrooster voor de vrijwilligers, help je mee in de winkel en zet je goederen en kleding in voorraad of plaats je deze in de winkel. Je sorteert de spulletjes uit, je doet bestellingen en toont interesse in de vrijwilligers en klanten die af en toe hun verhaal kwijt willen. Daarnaast koppel je met regelmaat terug naar de initiatiefneemster hoe de zaken verlopen.

Vragen

Ben jij een 'moederkloek'; iemand met een groot empathisch vermogen, het hart op de juiste plek met 'hands on' mentaliteit? Zit je vol creatieve ideeën en vind je het leuk te werken met mensen van divers allooi? Ben je idealistisch ingesteld en kun je sfeer creëren? Dan is Podium24 op zoek naar jou!

Op verzoek van de klant zoekt Podium24 kandidaten die een Participatiewet ontvangen.

Bieden

Een tijdelijk contract voor 15u per week bij een leuke club van geëngageerde mensen.

Werktijden

Maandag 10-13u, dinsdag 10-13u, donderdag 14-20u en zaterdag 10-13u. Deze uren worden verdeeld in voor en achter de schermen werken.

Duur van de opdracht

Het betreft een tijdelijk contract voor circa 6 mnd.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.