Postbezorger Sandd

Sandd, het Nederlandse bezorgbedrijf met innovatiekracht. Sandd wilt maar één ding: dat jouw post voordelig in de juiste brievenbus belandt. Daarbij zetten ze een uniek logistiek systeem in. Dat wordt gedaan met een netwerk van ruim 18.000 toegewijde bezorgers, die hun werkgebied het best kennen, omdat ze er zelf wonen. De producten en diensten stemmen ze zoveel mogelijk af op jouw wensen en behoeften.


Functieomschrijving

Voor Sandd zijn wij op zoek naar postbezorgers. Sandd bezorgt zakelijke post (bankafschriften, belastingdienst, kleine brievenbuspakketjes etc.) Hier staat vaak gevoelige informatie in dus moeten zij de post veilig en droog weg kunnen zetten. Tijdens het bezorgen is het van belang dat er gebruik wordt gemaakt van de Sanddapp. De app dient aangezet te worden tijdens het bezorgen en wordt weer afgesloten na het bezorgen. Zo zien zij of de wijk die dag bezorgd is.

Vragen

• Werk je graag buiten;
• Ben je in het bezit bent van een smartphone;
• Ben je minimaal 15 jaar;

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen met name kandidaten die binnen de Participatiewet vallen (voorheen WWB, WSW, WIA of Wajong) om te reageren op de vacature.

Bieden

• Een leuke job met veel vrijheid;
• Een scooter of E-bike van de zaak;
• Een baan van 3 tot 16 uur per week;
• Bruto uur salaris van €9,20 per uur.

Werktijden

De post dient nog gesorteerd te worden. Dit mag in principe al op de dag dat de post bij jou thuis wordt aangeleverd. Sandd levert bij jou thuis de post aan op maandag en donderdag binnen bloktijden van 2,5 uur.
Op dinsdag en vrijdag tussen 7:00 en 21:00 uur dient de post bezorgd te worden. Het sorteren en bezorgen neemt samen ongeveer 1 dagdeel in bezit, afhankelijk van het aantal poststukken, dit varieert.

Duur van de opdracht

In eerste instantie voor 8 maanden. Bij goed functioneren, wordt het verlengd met 8 maanden, daarna nog een keer 8 maanden en tenslotte kan dit omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Werklocatie

Een wijk in de buurt van jouw woning.

Deze vacature is in beheer bij Monsef Benyahia bereikbaar op het nummer 0652497949 of per mail op monsef.benyahia@podium24.nl