Service medewerker VodafoneZiggo TV

VodafoneZiggo is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland.


Functieomschrijving

Jij bent het eerste aanspreekpunt van klanten van VodafoneZiggo TV. Klanten bellen je met allerlei soorten vragen. Soms zitten gewoon de kabels in de knoop of zitten er geen batterijen in de afstandsbediening of het installeren lukt niet. Jij bent voor de bellers de held! En daar mag je trots op zijn, dat zijn jouw collega’s ook. Samen vier je successen, lach je om flaters en kun je even brommen als het niet gaat zoals jij wilt. Uiteraard leiden we je op tot held gedurende een trainingsperiode van 6 weken. Hierna kun jij alle vragen beantwoorden.

Vragen

Als service medewerker heb je een prettige telefoonstem en beheers je de Nederlandse taal goed. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, maar meer uren zijn altijd mogelijk! We verwachten dat je goed overweg kunt met een computer. Van jou wordt verwacht dat je ook regelmatig in het weekend en in de avond werkt. Uiteraard krijg je hiervoor toeslag uren uitbetaald.
Vergis je niet, het is een klantenservice functie, maar wel op het gebied van techniek. Daar hoef je geen nerd voor te zijn, een beetje affiniteit met TV / Internet producten is genoeg.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een contract voor 7 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Vanaf 10 km enkele reis krijg jij je reiskosten met het OV helemaal vergoed. Je salaris ligt rond de 9,11 per uur. Er is de mogelijkheid om 3 dagdelen te blokken zodat je nog een privéleven hebt. Als dank voor je behaalde targets, krijg je een provisie boven op je basissalaris of je verdient nog €400 extra als jij zorgt voor de aanname van een nieuwe collega.

Werktijden

Je werkt volgens een rooster, werkdagen zijn maandag t/m zondag tussen 08:00 uur en 22:00 uur.

Duur van de opdracht

Minimaal 7 maanden met kans op verlenging.

Werklocatie

Maastricht.
Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers.