Schoonmakers gezocht!

Podium24 is voor diverse opdrachtgevers op zoek naar schoonmaakmedewerkers. Wij hebben veel mogelijkheden om je in te zetten en er kan rekening gehouden worden met jouw voorkeuren. Zo zoeken onder andere werkgevers als Hago, Balanz, Asito en CSU continu nieuwe medewerkers voor diverse objecten in de regio Maastricht en Heuvelland. Leuke werkplekken onder andere in zorginstellingen of op scholen. Maar ook kleinere bedrijven in de regio zijn vaak op zoek naar goed personeel!


Functieomschrijving

Bij het schoonmaakwerk horen onder andere de volgende taken: stofwissen, moppen, schoonmaken van wanden, glas, sanitair, stofzuigen en het reinigen van meubilair. Vaak ben je het aanspreekpunt tijdens werkzaamheden van gasten en bezoekers. Vaak werk je zelfstandig en wordt van je verwacht dat je ook op eigen initiatief werkzaamheden oppakt.

Vragen

Kandidaten die gemotiveerd zijn en graag aan de slag willen als schoonmaakmedewerker kunnen bij diverse werkgevers in de regio Maastricht en Heuvelland terecht. Het is belangrijk dat je geen fysieke belemmeringen hebt en dat je ook zelfstandig kunt werken.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

We bieden je een leuke baan voor langere tijd.

Werktijden

Je werkt volgens een vaste planning en weet daardoor vantevoren waar en wanneer je moet werken.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht en omgeving.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.