Bouwplaats assistent Ampliar

Ampliar Uitzendbureau BV is al 20 jaar een belangrijke speler op de arbeidsmarkt op het gebied van Social Return. Dit instrument wordt vooral ingezet bij grote aanbestedingswerken die door de overheid worden gecreƫerd.


Functieomschrijving

Voor een 'Social Return project' in de regio Geleen/ Chemelot zoeken wij een enthousiaste bouwhulp. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het assisteren van de vakmensen op de bouwplaats, het afvoeren van materialen en het opruimen van de bouwplaats

Vragen

Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken en beschikt over een goede lichamelijke conditie, dit in verband met het werken onder diverse omstandigheden (binnen/buiten). Ook beheers je de Nederlandse taal en ben je in het bezit een geldig VCA certificaat of bent bereid deze te halen.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen of kandidaten die momenteel geen inkomsten ontvangen (Nuggers).

Bieden

Wij bieden een leuke fulltime job met afwisselende werkzaamheden. Duur 6 maanden met mogelijke uitloop. Bij gebleken geschiktheid en competenties bestaat de mogelijkheid tot een vakscholing voor verdere doorgroei.

Werktijden

Het betreft een fulltime dienstverband. Werkuren zijn vastgesteld volgens een rooster.

Duur van de opdracht

Op basis van de duur van dit project. Minimaal 6 maanden met mogelijke uitloop.

Werklocatie

Geleen/ Chemelot.

Deze vacature is in beheer bij Maxime Braeken.