Thuishulp

Tzorg is een landelijke leverancier van thuishulp, maatwerkondersteuning en begeleiding binnen de Wmo en heeft contracten met 310 gemeenten in Nederland. Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening. De continuïteit in hulpverlening door Tzorg is voor cliënten, maar ook voor veel gemeenten een belangrijke reden om gebruik te maken van de dienstverlening van Tzorg.


Functieomschrijving

Je verricht huishoudelijke taken bij mensen thuis die dit zelf niet meer kunnen. Je krijgt je eigen cliënten toegewezen volgens een vaste planning. Je verzorgt bij hen bijvoorbeeld de afwas en maakt de badkamer en het toilet schoon. Was- en strijkwerk kunnen ook tot je werkzaamheden behoren. Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar ook op persoonlijke aandacht en een gezellig praatje. Het is erg belangrijk dat je veranderingen in de situatie van je cliënt opmerkt en hier actie op onderneemt, bijvoorbeeld als je ziet dat jouw cliënt extra hulp nodig heeft.

Vragen

Ben jij enthousiast, gemotiveerd, klantvriendelijk en beschik je over uitstekende sociale vaardigheden? Beheers je de Nederlandse taal en ben je prima in staat zelfstandig te werken en zorg je graag voor anderen? Dan zoeken wij jou!

Bieden

Een contract voor plus minus 15 uur per week bij T-zorg met een bruto salaris van €10.12 per uur. Ook krijg je een fietsvergoeding van €1.12 per dag.

Werktijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Je wordt gemiddeld 15 uur ingepland.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Maxime Braeken.