Klantenservicemedewerker bij Zalando

Voor de klantenservice van Zalando zoeken wij mensen met een affiniteit voor schoenen en kleding die klanten telefonisch én per mail te woord staan met vragen over bijv. de factuur, bestelling, of retourzending.


Functieomschrijving

Kijk jij ook altijd vol verwachting uit naar de Zalando man of in elk geval naar de postbezorger die jouw pakketje komt bezorgen? Stel je pakketje is te laat? Stel je moet je pakketje ruilen? Dan kun je gelukkig altijd contact opnemen met een hulpvaardige medewerker die jouw vragen netjes beantwoordt.

Ben jij misschien die hulpvaardige medewerker? Voor de klantenservice van Zalando zoeken wij namelijk mensen met een affiniteit voor schoenen en kleding die klanten telefonisch én per mail te woord staan met vragen over bijv. de factuur, bestelling, of retourzending.

Vragen

Jij informeert klanten en zorgt dat ze het juiste antwoord op hun vraag krijgen. Daarna verwerk je de klantcontacten administratief in het systeem. Je hoeft geen telefonische verkoop te doen! Klantgerichtheid en inlevingsvermogen is het aller belangrijkste!

Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; tevens een goede beheersing van de Engelse taal (in elk geval in woord). Naast telefonisch contact met klanten heb je ook via chat en email klantencontact. Je wordt hierin uiteraard begeleidt zodat je zelfstandig te werk kan gaan. Je hebt een duidelijke en vriendelijke (telefoon)stem en je kan meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren. Jij bent een collegiale teamplayer met computer- en typevaardigheden.

Bieden

Een leuke. afwisselende baan waarin je werkt met een dynamisch team.

Werktijden

Er wordt gewerkt van maandag tot en met zondag tussen 08:00 - 22:00 uur. Op basis van jouw contracturen en beschikbaarheid word je in overleg met je leidinggevende flexibel ingeroosterd. Gedurende de trainingsperiode van 1 week ben je fulltime beschikbaar.

Duur van de opdracht

Bij aanname krijg je, om te beginnen, een tijdelijk dienstverband op detacheringsbasis voor de duur van 8 maanden.

Werklocatie

Je zult komen te werken op de locatie in Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Maxime Braeken.