Postbezorger PostNL

Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig? Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger. Het is een zelfstandige en verantwoordelijke baan met veel vrijheid. Je werkt een paar uur per dag in je eigen omgeving, en houdt dus genoeg tijd over voor je andere activiteiten.


Functieomschrijving

Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt. Tussen 11:00 en 13:00 uur haal je de post op bij een adres in de wijk waar je gaat bezorgen. Daarna bezorg je de post voor 17:00 uur. Het is belangrijk dat iedereen op tijd en op het juiste adres de post ontvangt, ook als het slecht weer is of als er een keertje extra post is.

Vragen

Ben jij 15 jaar of ouder, graag actief bezig in de buitenlucht, beschik je over een stevige fiets en maak je graag een praatje met de klant? Dan kan deze vacature zo maar iets voor jou zijn! Er wordt verwacht dat je de Nederlandse taal beheerst en dat je het geen probleem vindt om je smartphone voor het werk te gebruiken. Je krijgt hier een vergoeding voor van € 8,00 per maand.

Bieden

Je krijgt van postNL een jaarcontract en extra gewerkte uren worden uitbetaald. Ook bouwen ze mee aan je pensioen (vanaf 21 jaar) en krijg je vakantiegeld. Je hoeft je ook geen zorgen te maken om je smartphone en fiets gebruik, want hier krijg jij een vaste vergoeding voor! Een fietsentas krijg je uiteraard van PostNL.

Werktijden

Je bent werkzaam overdag tussen 11:00 en 17:00u.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

In de buurt van je eigen postcodegebied.

Deze vacature is in beheer bij Maxime Braeken.