Vouw-medewerkers

Wasserij Jekerkwartier is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van kleding. Ook hebben zij een strijkservice. Zij dragen zorg voor het wassen van het textiel van diverse zorginstellingen, hotels, restaurants, eetcafe's, bed & breakfast's en tandartsklinieken.


Functieomschrijving

Jouw werkzaamheden zijn het vouwen van wasgoed en kleding van klanten. Wasserij Jekerkwartier is een kleine wasserij die een hoge kwaliteit aflevert voor hun klanten. Kleding en beddengoed wordt gewassen, gedroogd en handmatig gevouwen en/of gestreken. Het wasgoed wordt in manden gebracht en kastklaar afgeleverd bij de klanten, gesorteerd op kleur, soort wasgoed en op de juiste afmetingen gevouwen. Als medewerker aan de vouwtafel ben je voor de wasserij een belangrijke schakel in de dienstverlening naar de klanten. Tijdens de inwerkperiode van 1 maand krijg je tijd en ondersteuning om uiteindelijk een bepaalde snelheid in je werkzaamheden te kunnen bereiken.

Vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar mensen die nauwkeurig werken, goed kunnen vouwen en begrijpen hoe je kleding het best kunt vouwen. Het is belangrijk dat je zorgvuldig met kleding kunt omgaan. Het is voor jou geen probleem het werk staand uit te voeren. Je bent voor langere tijd beschikbaar.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een baan voor lange tijd.

Werktijden

Het betreft een vacature voor 15 uur per week. Donderdag en vrijdag van 10:45 tot 14:15 (met een half uur pauze). Zaterdag van 8:45 tot 14:15 (met een half uur pauze).

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.