Afwasser- Oostwegel Collection

Het adembenemende Château St. Gerlach maakt sinds 1997 deel uit van de Oostwegel Collection. Het in het Geuldal gelegen luxe hotel telt 58 hotelkamers en -suites én 39 hotelappartementen. In het à la carte restaurant Château St. Gerlach bent u welkom voor een gastronomisch diner en in de Bistrot serveren wij u mooie streekgerechten tijdens lunch en diner.


Functieomschrijving

Ter versterking van het team van St. Gerlach te Valkenburg a/d Geul en het Kruisherenhotel te Maastricht zijn wij op zoek naar aanpakkers voor de afwaskeuken. Je verzorgt de binnengebrachte vaat en draagt zorg voor een opgeruimde afwaskeuken.

Vragen

Je bent fysiek in staat om staand werk te doen. Je hebt een pro- actieve houding en durft aan te pakken. Je bent sociaal en spreekt Nederlands en/of Engels. Je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een leuke (bij)baan met opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je gaat direct in dienst bij de werkgever voor minimaal 1 jaar. Parttime en fulltime mogelijkheden. Reiskostenvergoeding vanaf 20 kilometer.

Werktijden

Je gaat aan de slag volgens een vooraf vastgesteld rooster.
Je bent flexibel inzetbaar.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht en/of Valkenburg.

Deze vacature is in beheer bij Siënna Waters.