Telefonisch verkoopmedewerkster

Voor diverse klanten in de regio Maastricht Heuvelland hebben wij vacatures voor telefonische verkoopmedewerkers, voor verschillende diensten en producten.


Functieomschrijving

Voor diverse bedrijven zoeken wij commercieel medewerkers. Jij bent niet bang de telefoon te pakken en mensen te gaan bellen. Je biedt mensen mooie contracten aan en weet dat hier voor jou leuke bonussen tegenover kunnen staan! Ben jij de sales tijger die wij zoeken?!

Vragen

Als Callcenter Agent heb je een prettige telefoonstem en beheers je de Nederlandse taal goed. Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar en je kunt goed overweg met een computer. Verder heb je een enthousiaste en gemotiveerde houding. Van jou wordt verwacht dat je één avond in de week beschikbaar bent.

Bieden

Door het aanbieden van diverse trainingen op het gebied van communicatie en verkoop, blijkt de outbound klantenservice vaak een ideale opstap voor een succesvolle carrière in sales. Buiten de interne opleiding, prettige werkomgeving en veel ruimte voor zelfontwikkeling, bieden bedrijven je ook doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om flexibel te werken.

Werktijden

Maandag t/m zaterdag 8.45 tot 20.30 uur. Binnen deze werktijden kun je aangeven wanneer je wilt werken.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Boy Ramakers.