Klantenservicemedewerker bij Arvato

Arvato Benelux BV is onderdeel van Bertelsmann AG, een van de grootste internationale mediaconcerns wereldwijd. Andere Bertelsmann bedrijven in Nederland zijn bijvoorbeeld RTL, het
radio en televisienetwerk, en Gruner en Jahr, Europa’s grootste uitgeverij van tijdschriften (o.a. Vogue, Cosmopolitan, National Geographic en Quest). Arvato Customer Services biedt als onderdeel van Arvato Benelux BV oplossingen voor elke vorm van klantenservice. Vanuit drie sites in Abcoude, Venlo en Maastricht.


Functieomschrijving

Voor de vestiging in Maastricht zoekt Arvato nieuwe medewerkers voor de klantenservice. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het klantcontact (per telefoon en e-mail) met klanten
van een opdrachtgever van Arvato. Klanten nemen contact op met allerhande vragen die je op een klantvriendelijke manier moet beantwoorden. Bij Arvato is
het mogelijk om parttime te werken vanaf 20 uur per week maar er zijn ook fulltime mogelijkheden. Je maakt deel uit van een enthousiast en gedreven team dat samenwerkt om de beste service te bieden voor alle klanten.

Vragen

Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; tevens een goede beheersing van de Engelse taal. Naast telefonisch contact met klanten heb je ook via chat en email klantencontact. Je bent in staat om zelfstandig te werken en je bent verantwoordelijk. Daarnaast ben je klantvriendelijk en kwaliteitsgericht, communicatief sterk en sociaal vaardig.
Je hebt een duidelijke en vriendelijke (telefoon)stem en je kan meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren. Jij bent een collegiale teamplayer met goede computer- en typevaardigheden.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een uitdagende baan in een snelgroeiende (internationale) organisatie en een inspirerende werkomgeving waar complexe vraagstukken een dagelijkse uitdaging bieden. Arvato moedigt alle medewerkers aan initiatief te nemen en ten volle gebruik te maken van de verantwoordelijkheid die hen is gegeven.

Werktijden

Er wordt gewerkt van maandag tot en met zondag tussen 08:00 - 20:00 uur en vanaf november tussen 08:00 - 22:00 uur. Op basis van jouw contracturen en beschikbaarheid word je in overleg met je leidinggevende flexibel ingeroosterd. Gedurende de trainingsperiode van 1 week ben je fulltime beschikbaar.

Duur van de opdracht

Bij aanname krijg je, om te beginnen, een tijdelijk dienstverband op detacheringsbasis voor de duur van 8 maanden.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Maxime Braeken.