Huishoudelijke hulp bij Zuyderland

Zuyderland Thuiszorg staat garant voor kwalitatief goede verzorging, verpleging en begeleiding van cliënten met kleine, grote, simpele en complexe zorgvraagstukken. Onze 600 medewerkers leveren tijdelijke of langdurige zorg aan huis en maken het, samen met mantelzorgers, voor cliënten mogelijk zo lang en comfortabel als het kan in hun vertrouwde thuisomgeving te blijven wonen.


Functieomschrijving

Voor de regio Meerssen en Maastricht zoekt Zuyderland huishoudelijke zorg nieuwe medewerkers. Als huishoudelijke hulp ga je zelfstandig te werk bij onze verschillende cliënten. Je helpt de cliënten bij het doen van de huishouding. Afhankelijk van de indicatie van de cliënt kan hier onder vallen: schoonmaken van sanitair, stoffen, bed verschonen, wassen en strijken etc. Normaalgesproken worden de hulpen in eerste instantie op invalbasis ingezet. Indien dit goed gaat wordt gewerkt aan een vaste planning. Met name voor de gemeentes Maastricht en Meerssen zul je op korte termijn al een (gedeeltelijk) vaste planning kunnen krijgen.

Vragen

Om als huishoudelijke hulp te gaan werken is het belangrijk dat je graag met mensen omgaat en inzicht hebt in huishoudelijk werk. Tevens dien je stevig in je schoenen te staan en kun je zelfstandig werken. Je bent minimaal 3 dagdelen beschikbaar. Je bent zeer gemotiveerd om dit werk te doen en je hebt een goed begrip van de Nederlandse taal en kunt met de mensen communiceren. Je bent in bezit van eigen vervoer. Liefst een auto of brommer, maar op de fiets kan ook.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Een leuke, flexibele baan waarbij je zelf kunt aangeven hoe je wilt werken. Er is ruimte bij de werkgever om aan te geven wanneer je niet zou kunnen werken.Er zijn mogelijkheden tussen de 9 en 24 uur per week.

Werktijden

Die worden met jou afgesproken in onderling overleg. De werkzaamheden beginnen in de ochtend tussen 08.00 en 09.00 uur en vinden zowel in de ochtend als in de middag plaats.

Duur van de opdracht

Lange duur.

Werklocatie

Meerssen en Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.