Teammembers - Burger King

Wil je je verder ontwikkelen en je eigen tempo daarin kunnen bepalen? Dat is mogelijk! Bij Burger King bepaal je je eigen loopbaan. Wij zullen je inzet belonen door je optimaal te begeleiden door middel van opleidingen, trainingen en coaching on the job. Ben jij de nieuwe collega, die ons team komt aanvullen, die kan bijdragen aan een prettige werkomgeving en weet hoe je de gast centraal kunt zetten? Stap dan in de wereld van Burger King!


Functieomschrijving

We zijn op zoek naar medewerkers voor in de keuken en aan de kassa. Als medewerker aan de kassa zorg je ervoor dat de gast tijdig en vriendelijk wordt geholpen. En als mensen klachten hebben, deze op een professionele manier worden opgelost. Als medewerker in de keuken zorg je voor de beste kwaliteit van onze producten. Samen zorgen jullie ervoor dat de gast een “100% BK Experience” ervaart. Vind je het leuk om met mensen om te gaan, waarbij je de gast centraal weet te zetten, dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.

Vragen

Je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent een echte teamplayer. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord (en geschrift) en bent minimaal 20 uur per week beschikbaar. Bovendien ben je flexibel, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en beschik je over een gastvriendelijke instelling.

Bieden

Een prettige en leerzame werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als beloning voor je inzet bieden we je een goed salaris. Wil je je verder ontwikkelen? Persoonlijke coaching, trainingen en opleidingen behoren tot de mogelijkheden om je carrière verder uit te bouwen.

Werktijden

Burger King Maastricht is zondag tot en met donderdag geopend van 11:00 tot 0:00 en op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 2:00.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Maastricht.

Deze vacature is in beheer bij Siënna Waters.