Verkeersregelaars in opleiding - Polygarde

Polygarde levert in geheel Nederland beveiligers, verkeersregelaars en receptionisten. Al deze diensten worden met een hoge servicegerichtheid uitgevoerd en kenmerken zich als sociaal en maatschappelijk verantwoord. Middels diverse samenwerkingen met gemeenten, UWV en Sociale Werkvoorzieningschappen kunnen continu mensen opgeleid worden tot verkeersregelaar.


Functieomschrijving

Om voor gasten en passanten een veilige omgeving te waarborgen wordt steeds vaker een beroep gedaan op professionele verkeersregelaars. Jij zorgt, naast veiligheid, ook voor optimale bereikbaarheid en je bent tegelijkertijd het visitekaartje van de organisatie.

Als verkeersregelaar begeleid je verkeersstromen bij evenementen, op vaste locaties of bij werk in uitvoering (wegwerkzaamheden). Dit was vroeger een taak van de politie.

Vragen

Je bent gemotiveerd om de opleiding verkeersregelaar op MBO 1 te behalen en bij voorkeur in bezit van rijbewijs B (in verband met verkeersinzicht). Je kunt een VOG overleggen en goed omgaan met agressie, met verschillende mensen en hun gedragingen. Daarnaast vind je het niet vervelend om buiten te werken (in weer en wind) en kun je de hele dag staan en ben je in staat om hekken te verslepen. Je bent flexibel in werktijden; werken in het weekend of in de avonduren vind je geen probleem en je bent flexibel inzetbaar in de regio Zuid-Limburg. Ook ben je enthousiast, gemotiveerd en klantvriendelijk.

Op verzoek van de klant is Podium24, in eerste instantie, op zoek naar kandidaten die een Participatiewetuitkering ontvangen.

Bieden

Gedurende de eerste maand werk je met behoud van uitkering. Vervolgens krijg je een contract voor minimaal 6 maanden van 24 tot 28 uur per week bij Polygarde. Na het behalen van het diploma verkeersregelaar ontvang je de verkeersregelaarspas en kun je aan de slag.

Werktijden

Flexibele inzetbaarheid; dag, avond, nacht en weekenden.

Duur van de opdracht

Minimaal 6 maanden.

Werklocatie

Voornamelijk projecten in Limburg en Brabant.

Deze vacature is in beheer bij Lon Vliegen.