Logistiek medewerker - opleiding + baangarantie!

Voor deze functie zoeken wij doorlopend kandidaten!

Voor een opdrachtgever uit de regio Parkstad zijn we op zoek naar gemotiveerde logistiek medewerkers! Sla jij je slag? Reageer dan snel!


Functieomschrijving

Jij probeert de goederenstroom goed te laten verlopen. Hier komt veel bij kijken. Denk aan het klaar maken van producten voor verzending en opslag, het controleren van leveringen en het laden en lossen. Meestal steek je de handen uit de mouwen! Je werkt in de meeste gevallen met geautomatiseerde systemen en je maakt gebruik van bijvoorbeeld een steekwagen of heftruck. Ook kom je op de werkvloer in aanraking met bijvoorbeeld klanten en leveranciers. Je moet je dus van de goede kant laten zien!

Vragen

Wij vragen gemotiveerde kandidaten voor een traineeship met baangarantie voor minimaal 1 jaar in de richting van logistiek medewerker in de medical devices sector.

Bieden

Er word je een unieke kans geboden om in een inspirerende omgeving te worden opgeleid voor een van de hardst groeiende sectoren in Zuid Limburg: de Medical Devices sector.
Doel en inhoud van de opleiding: de eerste 3 maanden word je opgeleid om de basiskennis van het vak van logistiek medewerker aan te leren. In deze periode ontvang je nog geen salaris aangezien je in deze periode voornamelijk aan het leren bent. Indien je recht hebt op een uitkering gedurende deze 3 maanden dan is het een mogelijkheid om deze periode te overbruggen. Na deze 3 maanden ontvang je een uitzendcontract voor 9 maanden. In deze periode ga je de opleiding MBO niveau 1 of 2 logistiek (afhankelijk van je opleidingsniveau) afronden en wordt je overgeplaatst naar de bedrijven in de medical devices sector waar de definitieve baan zal zijn. Hierna volgt een contractverlenging bij het succesvol afronden van de opleiding.

Werktijden

Nader te bepalen.

Duur van de opdracht

Duur opleiding: 12 maanden.

Werklocatie

Regio Parkstad.

Deze vacature is in beheer bij Xavier Buise.