Chauffeur

Bleijlevens Motoren en Techniek is sinds 1990 gespecialiseerd in motorenrevisie van alle benzine, diesel en lpg-motoren. Het bedrijf is gevestigd in Margraten aan de Fremme. Tevens verleent Bleijlevens service en onderhoud aan alle typen benzine, LPG en dieselvoertuigen. Ook als werkgever doet Bleijlevens zijn best. Er is aandacht voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden.


Functieomschrijving

Bleijlevens Motoren & Techniek is op zoek naar een chauffeur die in korte en lange ritten verantwoordelijk is voor het ophalen en wegbrengen van materialen. Dit zijn niet alleen geplande ritten maar kunnen ook ad hoc klussen zijn. Je zult voornamelijk ingezet worden als chauffeur, echter als er geen rit gepland staat zul je ook werkzaam zijn in het magazijn. Het bijhouden van de voorraad en opruimen hoort daar ook bij. Dit magazijnwerk kan later eventueel uitgebreid worden als je het leuk vind, maar je eerste prioriteit blijven de chauffeurswerkzaamheden.

Vragen

Een gemotiveerde, betrouwbare medewerker! Jij bent in ieder geval in bezit van rijbewijs B. Als je met aanhanger mag rijden is dat een pré maar anders ben je bereid om dit certificaat te behalen. Dat betekent dan ook dat je zo nu en dan een auto met pech op gaat halen met de aanhanger van het bedrijf. Jij kunt zelfstandig werken maar bent ook een collegiale medewerker. Je bent communicatief vaardig.

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren.

Bieden

Een parttime baan bij een kleine maar fijne werkgever om te beginnen tussen de 20 en 26 uur. Deze uren kunnen in onderling overleg uitgebreid worden. Het betreft een baan voor lange tijd met perspectief op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Werktijden

Dagdienst van maandag tot en met vrijdag.

Duur van de opdracht

Langere duur.

Werklocatie

Margraten.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.