Algemeen medewerker Inkelshoes

In de Geulvallei, net buiten het schilderachtige dorp Epen, ligt een opmerkelijk stiltegebied in een prachtig zachtglooiend landschap. Op deze unieke plek ligt Landhotel Inkelshoes, geheel vrijstaand in het landschap en met een panorama-view naar alle windstreken.
Een familiehotel met een bijzonder lange, gastvrije geschiedenis en een warm en sfeervol karakter.


Functieomschrijving

Wil jij een leuke baan bij familiehotel Inkelshoes, dan is dit jouw kans! Als algemeen medewerker horeca voer je allerlei werkzaamheden in het hotel variƫrend van keukenhulp, interieurverzorger of eventueel ontbijtmedewerker uit. Geen dag is hetzelfde en over afwisseling in je werk hoef je je geen zorgen te maken! Als je alleen beschikbaar bent voor bijvoorbeeld de keuken of de hotelschoonmaak kan dat ook.

Vragen

Wij zijn op zoek naar kandidaten die affiniteit hebben met het verrichten van afwisselende werkzaamheden in een gezellig familiehotel. Je weet van aanpakken, bent gastvrij en vriendelijk in de omgang. Tevens ben je flexibel inzetbaar en in bezit van eigen vervoer. Vanwege de ligging en de werktijden is reizen met het openbaar vervoer geen optie.

Voor deze vacature vragen wij specifiek kandidaten met een uitkering in het kader van de Participatiewet (voorheen bijstandsuitkering) om te reageren.

Bieden

Een leuke, afwisselende baan voor minimaal 20 uur per week. Als je graag meer uren wilt werken is dat ook mogelijk. Je komt te werken in een gemotiveerd team in een dynamische werkomgeving. Je kunt bij het Inkelshoes voor langere tijd aan de slag en je reiskosten zullen worden vergoed.

Werktijden

Afhankelijk van de werkzaamheden variƫren de werktijden. Het schoonmaken van de hotelkamers vindt plaats tussen 10.00 en 14.00/15.00 uur. In de afwaskeuken ben je vooral tussen 17.00 en 21.00/22.00 uur aan de slag. Indien je ook als ontbijtmedewerker wilt werken begint je dag al om 06.15 uur. Ook in het weekend wordt er gewerkt in dezelfde werktijden.

Duur van de opdracht

Lange duur.

Werklocatie

Epen, in het Heuvelland.

Deze vacature is in beheer bij Hellen Castermans.